Продукція з нульовим рівнем викидів CO2 Продукція з нульовим рівнем викидів CO2
Продукція з нульовим рівнем викидів CO2

Ми пропонуємо всі гаражні ворота, приводи, вхідні двері, міжкімнатні двері, сталеві рами, сталеві двері для житлового будівництва та системи зберігання як продукцію з нульовим рівнем викидів CO2 в стандартній комплектації без додаткової плати. Дізнайтеся більше про нашу стратегію сталого розвитку. 

Зустріч партнерів Hörmann

Наприкінці січня 2019 року відбулася зустріч дилерів Hörmann в офісі представництва в Борисполі.

Програма зустрічі передбачала підведення підсумків 2018 року, обговорення планів на 2019 рік та проведення інтеративу на тему "Як досягти найкращої якості обслуговування клієнтів".

У семи номінаціях були визначені найкращі партнери Hormann в Україні у 2019 році. Найкращою за обсягами продажу гаражних воріт стала компанія "Техно-Сімс" зі Львова, фірми "Доббі" (Київ)

та "Атлас" (Харків) отримали відзнаку в категорії "Найкращий шоурум", "Брама-Р" з Києва була нагороджена кубком за найвищі досягення у реалізації технічних дверей, фірма "Южтрансполіс" (Запоріжжя)

стала першою в категорії "Кращий сайт", "Сталкер" (Дніпро) - лідер із продажу продукції для промислових об'єктів, а найкращою за загальними обсягами продажу стала науково-виробнича компанія

 

"Форвард" із Києва.




Окрім офіційної частини для наших партнерів ми організували зустріч зі спеціальними гостями - телевізіним продюсером і письменником Дмитром Харитоновим та відомим ведучим спортивних та інформаційних програм Романом Кадеміним.

 

Компанія ТОВ "Хьорман-УА" бажає всім нашим партнерам успішних продажів у 2019 році !