Продукція з нульовим рівнем викидів CO2 Продукція з нульовим рівнем викидів CO2
Продукція з нульовим рівнем викидів CO2

Ми пропонуємо всі гаражні ворота, приводи, вхідні двері, міжкімнатні двері, сталеві рами, сталеві двері для житлового будівництва та системи зберігання як продукцію з нульовим рівнем викидів CO2 в стандартній комплектації без додаткової плати. Дізнайтеся більше про нашу стратегію сталого розвитку. 

Відвідання центру Hörmann Forum партнерами ТОВ "Хьорман-УА"

На початку вересня 2016 ми запросили партнерів ТОВ "Хьорман-УА" відвідати виставковий центр Hörmann Forum та завод із виробництва автоматики Hörmann Antriebstechnik.

У центрі Hörmann Forum учасникам поїздки були представлені останні доробки компанії Hörmann у галузі виробництва гаражних, промислових воріт, перевантажувальної техніки, внутрішніх, технічних дверей зі сталі, алюмінію та деревини. Особливу цікавість викликали вхідні двері з алюмінію, які мають найкращі показники захисту від зламу та теплоізоляції, а також міжкімнатні та вхідні двері з натуральної деревини.

На заводі  Hörmann Antriebstechnik наші партнери мали змогу ознаймитися з основними етапами виробництва гаражних та в'їзних електроприводів, відвідати сучасний автоматизовний склад та відділ контролю якості продукції.   

Дякуємо нашим партнерам за виявлений інтерес та активну участь, а особливу подяку висловлюємо організаторам поїздки та лекторам.