Продукція з нульовим рівнем викидів CO2 Продукція з нульовим рівнем викидів CO2
Продукція з нульовим рівнем викидів CO2

Ми пропонуємо всі гаражні ворота, приводи, вхідні двері, міжкімнатні двері, сталеві рами, сталеві двері для житлового будівництва та системи зберігання як продукцію з нульовим рівнем викидів CO2 в стандартній комплектації без додаткової плати. Дізнайтеся більше про нашу стратегію сталого розвитку. 

Hörmann на Фестивалі будівельного сервісу

У рамках найбільшої будівельної виставки Interbuild Expo 2019, що відбулася в Києві з 19.03.19 по 22.03.2019 "Хьорман-УА" взяла участь у Фестивалі будівельного сервісу. Наші німецькі колеги с заводу Hörmann Brandis пан Маркус Гюнтер і Мішель Кайзельт продемонстрували якісний та швидкий монтаж вхідних дверей Thermo65 виробництва Hörmann. Окрім безперечно привабливого сучасного дизайну двері Thermo65 мають показник захисту від зламу RC2 та чудові теплоізоляційні якості - R до 1,15 м2*К/Вт.

Пан Гюнтер звернув особливу увагу гостей фестивалю, що для досягення даного показника теплоізоляції важлива не лише конструкція дверей, але і якісний монтаж та використання сучасних матеріалів для ущільнення отвору між дверною коробкою і стіною, а саме гідро- та паробар'єрної плівки або псул-стрічки. У якості зразка були використані двері Thermo65, модель 700 S зі склопакетом з ударостійкого скла P4A та штанговою ручкою з нержавіючої сталі. На двері Thermo65 та Thermo46 діє спеціальна акційна пропозиція від Hörmann, а саме ціна від 28 000 грн. Окрім цього у замовників є можливість отримати до 35% компенсації від вартості дверей Thermo 65 від фонду iQEnergy, оскільки дані двері включені в перелік обладнання у рамках програми енергозберігаючого будівницітва.